| şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
esraa Admin
| Konu: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Cuma Ağus. 15, 2008 5:29 pm | |
|
| |
Feyza Admin
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri C.tesi Ağus. 16, 2008 12:56 am | |
| Grup 84 - Eller Günahkar
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece. Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna. Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan... Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış. Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan. İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Eller günahkar. Diller günahkar. Bir çağ yangını bu bütün... Dünya günahkar. Masum değiliz hiç birimiz. Masum değiliz hiç birimiz. | |
|
| |
esraa Admin
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 10:40 am | |
| feyza ya süper şarkı hüzünlendin | |
|
| |
hell in moderotör
Mesaj Sayısı : 194 Nerden : çok uzaklardan:) Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 11:27 am | |
| evet feyza bu şarkıyı bende çok seviyorum süperrr | |
|
| |
neville moderotör
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 36 Nerden : harry potter kitaplarının arasından:) Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 2:49 pm | |
| sagopa kolera:: şampiyonu sıkar yarış
Hey!... Boş bardak saki lazım mey Dertli başa taş at, hadi kır başı ye!... Yılgına dalgın deme baygın şey Sıra sıra hüzün dizdim peyder pey İçimde yıkıcı fırtınam var usta İçimde mapusta, virüsler ürüyor pusta Hain elinde susta, hadim silah Yunusta Riyadan rasta Söyle, ne iş bu böyle?... Ben güneş, sen de gölge Burası yasak bölge, adım at geriye, girende bozulur denge Hey RAP bu!... Burada güneş batmış. Çocuk buna alış , lafla sağlanamaz barış. Battal gocuk karla yağmura karış Benim yaş başını almış. Mork şampiyonu sıkar yarış Dinle!... Neyi acep üleşemiyorsun benimle (benle) İşine bakacak gözün yok mu yüzünde?... Bak işine!... Attığım bombolar patlar üstünde.
Sen bir kedi gördün Tweety Thomas'a kaldı hep 3'ün 1'i ben bir duba gördüm sanki bir de kendini beğenmişki
Bir çift gözden olur belli, saldır bana kelli felli indir kendini aşağı artık ol mukavemetli
Sagom o da ney? Acıklakta yine boşbağazı caney karalığı yüzünde dane dane hey günahımı ala ala bitirdiniz oley safını yarıyor hasmın, dinle kurtul, helak olma hey
Dövme dizini ven döverim kızını hey bir gün melankolik olursa herkes hiç şaşırma bey yolumu kesen kervanların zulası olsun önüme mey yol kıldan ine kılıçtan keskin, KOLO bezgin
Dinle eey sözünün eri Rapin eri hey Kuvvemira liriklere Rape raffineri hey Çabalama boşuna kamarana git saklan Vaktince arlan, hakkınca paklan | |
|
| |
cixgirl
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 3:40 pm | |
| VUR YÜREĞİM
Gün gelir rüzgar, fırtına olur Dertleri gönül kendisi arada bulur Her gülüş cevep, her cevap günah Olmuyor ne yapsan içinde kopar bir isyan
Tanrı unutmuş olsada Vur durma vur yüreğim vur Olan olmuş ne olur Hayata bir daha vur
Gülümse ne olur Bu günler dün olur Hatıralarla yaşanmaz ki yazık olur SERTAB ERENER
NASIL ŞARKI SİZCE?????? | |
|
| |
neville moderotör
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 36 Nerden : harry potter kitaplarının arasından:) Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 3:43 pm | |
| | |
|
| |
hell in moderotör
Mesaj Sayısı : 194 Nerden : çok uzaklardan:) Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 4:06 pm | |
| süper ben bunu bir zaman önce dinlemiiştim ama adını bilmedigim için bulammaıştımmm | |
|
| |
esraa Admin
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Ptsi Ağus. 18, 2008 7:18 pm | |
| onur akın yağmur yüreklim Son vapurda ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim yağmur yüreklim uyuyormusun
İçimde kırılır kalır, çığlığın sesin Susar yüreğimde hüzün, soluğum susar
Belki kavuşamam sana, ölümde gelir Bulutlara yazdım seni, yağmur yüreklim
Oy dilsizim oy gülmezim, yağmur yüreklim Oy çiçek bakışlı yarim, ağlayan sesim Sensiz yaralıdır zaman, yıllar yaralı Sararır içimde hüznüm, yıllar yaralı
Sarılıp yarama gitsem, çare değilki Bulutlara yazdım seni, yağmur yüreklim
Oy dilsizim oy gülmezim yağmur yüreklim Oy çiçek bakışlı yarim ağlayan sesim | |
|
| |
bengisu
| Konu: Geri: şuanda dinlediğiniz şarkılar ve sözleri Salı Ağus. 19, 2008 9:16 am | |
| Şebnem ferah - Babam Oğlum Bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi Hissetmek istedim En sevdiğin kot pantolonumla En sevdiğin lacivert tişörtümü giydim Güzel bir akşam yemeği hazırladım Beraber aldığımız mumları yaktım Şarap açtım bir sana bir bana İki kadeh çıkardım
Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen
Çok zaman geçti gitti ikimizden Özür dilerim seni üzdüysem Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam seni çok özledim Bütün şarabı tek başıma içtim Kırgınlığım bile geçti kalmadı Şimdi bunlar geldi içimden
Bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi Hissetmek istedim En son tatilimizi düşündüm Ayrılmadan yirmi gün önce Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde Yürüdük kilometrelerce İz bıraktık kaldırımlarda Otelde caddelerde
Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen
Çok zaman geçti gitti ikimizden Özür dilerim seni üzdüysem Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam seni çok özledim Bütün şarabı tek başıma içtim Kırgınlığım bile geçti kalmadı Şimdi bunlar geldi içimden
Bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi Hissetmek istedim Uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine Düşündüm durdum sordum anlamadım Beraber yaptığımız şeyleri andım Seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım | |
|
| |
|